Actueel 

Foto en video producties

De mannen van Montferland Media leggen momenteel iov de Stichting Montferland Marketing zaken vast die het uitvoeringsprogramma van de Montferland op 1 campagne ondersteunen.  In de week van jullie meeting ronden we de video af ter promotie van Ontdekzeddam.nl ter promotie van Zeddam , dorpen promotie is 1 van de pijlers van het uitvoeringsprogramma ( zie : tijdvoormontferland.nl ) . Dit concept komt tot stand ism Zeddammers en is 1 van de nieuwe concepten die het Montferland Platform versterken. Hulp en begeleiding is er ook van Jurge Menting , betrokken Zeddammer, en gemeenteraadslid / CDA.

Stichting Montferland Marketing

Social Media Marketing

Binnen de stichting is afgesproken om te starten met een werkgroep social media marketing, de praktijk ( ik heb vaker contact gezocht ) is dat er geen tijd is momenteel bij de horeca om hierin mee te gaan werken. Fijn voor de horeca dus die momenteel super druk is. Geen probleem dus, kan op een later moment opgepakt worden. Wij zijn er dagelijks al mee bezig en gebruiken de actieve kanalen waaraan we al enkele jaren bouwen. De social media marketing campagnes lopen goed en ik heb aan Rob Vister aangegeven in de begroting voor het volgend jaar opnieuw mee te nemen dat er ook budget nodig is om virale boodschappen te ondersteunen waardoor dit al krachtige social media netwerk nog veel grotere stappen kan maken.  Daar ligt ook voor ons allemaal een taak om bestuur in Montferland te gaan overtuigen in de juiste zaken te investeren.

Fietsen in Montferland krijgt een nieuw concept – in de maak  (  Fietsverhuur, fietsroutes, mtb en fietsarrangementen ) Ondernemers in deze branche denken mee , om Fietsen 1 van de pijlers van de Montferland op 1 campagne extra aandacht te geven.

Kunst en Cultuur heeft een werkgroep gekregen die nu aan het werk is met een nieuw kanaal Cultuur en Historie. Het Stadsmuseum en ook Rob V helpen mee om dit inhoudelijk goed neer te zetten. Mooie samenwerking dus .

7 vrijwilligers van het Tip komen met mooie verhalen die wij omzetten in blogs om te delen in de campagne.

Crio Team

We werken aan de afgesproken trajecten. De marketing pakken we op met Selma, Anouk en Christel. Het ondernemers traject met Suzan, Patricia en ikzelf.  Conceptontwikkeling met Frans en Erwin. Patricia doet de project coördinatie.

Proef Montferland

Enkele enthousiaste culi fans helpen mee momenteel content en inhoud aan dit concept te geven.

Nieuwe teamleden,  bijvoorbeeld in nieuwe werkgroepen,  voegen we hier toe.