Werkgroep chef’s

Er is een werkgroep besproken om periodiek met chef’s te gaan brainstormen om hun passie voor het vak ook via het Montferland netwerk bij de mensen thuis te brengen

3 chef’s hebben toegezegd. Ik heb er ook pas 3 benadert.

Werkgroep Horeca binnen Smm

Er is besproken bij het Smm dat ik met Luc en Bram de diepte inga, wat betekent dat ik ze uitleg hoe we gekomen zijn tot op de het moment van vandaag waarna de horeca zelf mee gaat denken en sturen op welke wijze dit traject voorgezet word. Staat on hold, met name vanwege de drukte, maar ook om anderen redenen. De uitnodigingen staan, meermaals verstuurd, het is wachten op opvolging. Zou wel fijn zijn, als er enigszins waardering is voor ons werk voor de horeca.

Inzet SMM voor de horeca

We delen alles wat we zien zoveel mogelijk op passende kanalen. We zijn nieuwe social media groepen aan het ontwikkelen in Montferland en buiten regio die als thema leuke uitjes of lekker eten hebben. Dit is bouwen, op een gegeven moment heb je daar zoveel bereik dat dit ondernemers helpt in marketing.

Verder luisteren we heel goed naar de ondernemers. Hierdoor hebben we boekingsites zoals Proefmontferland.nl, trouweninmontferland.nl en wildeteninmontferland.nl zijn omgezet naar ander soort concepten die vooral de onderneming in the picture zetten en niet direct gebouwd zijn om aantoonbaar resultaat te leveren in de vorm van omzet. Al doende leert men erbij dus.

Ontwikkeling

Het beste is nu dat de horeca gaat meedenken aanschuiven en meehelpen richting en invulling te geven aan alles. Ideeen en kansen genoeg. Een hele reeks culinaire concepten zitten eraan te komen, allemaal gericht om ELKE horeca ondernemers te ondersteunen. Aan ons zal het niet liggen in ieder geval, hard werken met hart voor de horeca.