Onze Oosterburen genieten net als ons van het mooie Montferland.  Wij informeren onze oosterburen over evenementen en uit tips in Montferland en we zijn bezig met concepten om Nederlanders te laten zien hoe mooi ook de Duitse kant van Montferland is .

Montferland.de is in BETA online er word nog het een en ander getest en gecontroleerd ook door onze Oosterburen. We ontwikkelen in een latere fase nog een concept rondom de Eltenberg waar op dit moment een door ons gemaakte video impressie te zien is. Tevens gaan we samen met enkele ondernemers en stichtingen de schitterende rijnpromenade meenemen in onze marketing campagne voor Montferland. Ook gaan we aandacht schenken aan de leuke evenementen in ‘Duitse gedeelte’ van Montferland.

Emmerich is ook een Hanzestad met een rijke geschiedenis. Dat gaan wij communiceren via en nieuw concept dat we aan het bouwen zijn voor de Hanzesteden. Hier werkt ons team aan en voor de marketing van dit concept zetten we onder andere enkele van onze Hanzesteden concepten in.

Bekijk hieronder het filmpje dat we gemaakt hebben van de rijnpromenade , om alvast een indruk te hebben.

Last but not least hebben we een geweldig idee gelanceerd die door enkele prominenten in Montferland omarmt word. Het is nog te vroeg om hier iets over te zeggen maar we voeren gesprekken en als we iedereen enthousiast krijgen voor ons idee komt er een bijzonder stuk gereedschap bij om ons mooie Montferland bijzonder goed op de kaart te kunnen zetten.