Op de website Montferland in beeld willen wij via beeld en video laten zien hoe mooi Montferland is. Doel is beleving te bieden en bewoners en toeristen alle high lights van ons mooie Montferland te presenteren. Op Montferland.nl geven we buiten een handige webgids ook informatie over dagjes uit, laten zien via beeld en video hoe mooi onze regio is en verwijzen we naar de site van de gemeente Montferland. Eenzelfde traject gaan we oppakken voor Montferland.de ( klaar en binnenkort online ) & Montferland.be.

OntdekMontferland.nl is een nieuw portal dat we ontwikkelen als hét toeristisch informatie punt waar toeristen ook direct een boeking kunnen doen. Doel is Montferland goed in kaart te brengen en via deze site bezoekers te informeren en te enthousiasmeren voor onze regio.

Rondom hotspots ontstaan micro concepten om die nog duidelijker en beter te kunnen promoten. Meer hierover later maar we ontwikkelen er nu een aantal, bijvoorbeeld het Bergherbos de Hulzenberg en de Eltenberg krijgen allemaal hun eigen plek op het WEB met prachtige websites die nog meer bezoekers zullen verleiden ons prachtige Montferland te bezoeken.

De trouwmarkt is belangrijk voor veel locaties in Montferland. We ontwikkelen momenteel 3 nieuwe trouwconcepten zodat alle nieuwe echtparen in en buiten Montferland trouwen in Montferland.

Lekker eten is 1 van de leukste uitjes voor veel mensen. Wij zijn een aantal culinaire concepten aan het ontwikkelen om inwoners in Montferland te wijzen op ALLE goede restaurants in Montferland en net over de ‘grens’. Verrassend lekker en goed is menige keuken hoewel niet iedereen dat weet.

De zakelijke markt krijgt ook aandacht. We zijn begonnen met het verzamelen van partners die hun vergaderarrangementen graag willen promoten. Deze arrangementen gaan we promoten en boeken via een flink aantal van onze websites. Onder andere Vergaderen in Montferland, Vergaderen in de Achterhoek en Vergaderen.nl . Focus voor nu is nu het aanbod uitbreiden en we zijn begonnen met de promotie van de eerste vergaderarrangementen en indien we er de juiste partners voor vinden kunnen we ook congressen naar Montferland brengen via Congres.nl en Congrescentrum.nl .  Ook richten wij ons op de promotie van bedrijfsevenementen die in Montferland georganiseerd kunnen worden.  Hierover binnenkort meer informatie rond conceptontwikkeling van onze event portfolio.