Sinds 1999 richten wij ons met Montferland Marketing op de promotie van onze regio als dé vrije tijds bestemming in Nederland. Montferland is een unieke regio waar erg veel Nederlanders rust vinden die nog maar in weinig regio’s in Nederland te vinden is.

Montferland Marketing heeft een enthousiast en daadkrachtig team dat zorgt voor innovatieve en creatieve campagnes die Montferland telkens goed in beeld brengt. We proberen partners met elkaar te verbinden om tot nieuwe vrije tijds  producten te komen om zo de Montferland nog beter op de kaart te zetten. Geen woorden maar daden met de focus op investeren in de regio en het combineren van elkaars kracht en passie.

Rob & Christel zijn de initiatiefnemers van Montferland Marketing. Wij hebben sinds onze jeugd veel tijd in de Montferland besteed en erg veel affiniteit met de regio. De promotie van een regio is iets voor daadkrachtige en ervaren mensen die hun nek uit durven te steken om met elkaar tot goede resultaten te komen.

Ons bedrijf promoot Montferland nu 20 jaar voornamelijk als weekendbestemming. We richten ons nu op het uitbreiden van ons Montferland netwerk met dag arrangementen zowel voor consumenten als bedrijven. Tevens helpen we ondernemers , stichtingen en gemeentes met de ontwikkeling,  het managen en het promoten van een locatie of destinatie.

Wij gaan altijd voor de lange termijn ! Met veel van onze partners werken we al 15 jaar of langer samen, dat moet jouw als ondernemer voldoende vertellen. Een samenwerking is altijd een positieve wisselwerking en het beste resultaat krijg je als je er samen voor gaat. Een echt partnership dus.

Montferland fan ? Kennismaken is wat we minimaal zouden moeten doen en waar al veel van je collega’s gebruik van gemaakt hebben. Een goed gesprek kost alleen tijd. Iedereen is welkom ! Tot dusver resulteren 100% van de gesprekken in plannen en samenwerkingen waar we samen optrekken om Montferland en iedere partner met zijn specifieke wensen goed op de kaart te zetten. Interesse om kennis te maken ?

Bel 0316-581910 of mail

Met (re)creatieve groet,

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling