Sinds 1999 promoten wij Montferland als weekend bestemming. In Augustus bestaan we 20 jaar wat een mooi moment is om Montferland nog breder op de kaart zetten.

Zowel als toeristische & logistieke HOTSPOT

Toeristiek: Focus op weekend marketing , toeristiek , evenementen , kunst & cultuur, dagjes uit en we gaan de zakelijke markt bewerken met vergaderarrangementen en bedrijfsevents. De Nederlandse en Duitse kant van Montferland krijgen volop aandacht in het nieuwe Montferland netwerk . Focus op beleving en de consument/toerist staat centraal .

Logistiek : Montferland is trimodaal ( weg, water en spoor ) bereikbaar en als poort naar Duitsland maakt dit samen Montferland een bijzonder interessante regio voor grote logistieke bedrijven. Meer aandacht hiervoor = meer bedrijven = meer banen.

We hebben allemaal hart voor Montferland. Er zijn veel bijzondere plekken en bijzondere toeristische bedrijven in ons mooie Montferland. Als je de marketing van een regio transparant op pakt door ervaren mensen met hart voor Montferland en aandacht voor alle stakeholders is er niemand die er niet van zal profiteren. Samen werkt !

Wij zetten onze passie voor Montferland en destinatiemarketing power graag in om met elkaar het verschil te maken. Montferland op No.1

Doet u mee? Meer weten? Ons kantoor ligt in Didam . De oude boerenleenbank op de hoofdstraat 1. Er is altijd tijd voor koffie en een goed gesprek. We komen uiteraard ook graag op bezoek om kennis te maken.

Bel 0316-581910 of mail

Met (re)creatieve groet,

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling